Undgå maling på tøjet ved maling af badeværelse

22 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Undgå maling på tøjet ved maling af badeværelse

Praktisk talt skal man altid passe på med at få maling på tøjet, når man maler selv ikke vælger at få andre til at gøre det for en, men lad os da bare fokusere på, at man skal male ens badeværelse derhjemme og vælger at gøre det selv.

Hvordan undgår man så bedst muligt, at man ikke får maling på ens tøj?

Man kan male nøgen, selvfølgelig, men så skal man med største sandsynlighed også bare hen og i bad bagefter med malerpletter på sig, og hvis man får uventet besøg, så vil det nok heller ikke være så heldigt.

Og selvom ens badeværelse ofte er skærmet af for, at folk direkte kan kigge ind, og man kan trække gardiner for, så vil det stadigvæk kunne ske, at andre kigger ind.

En anden finte kan være, at man tager noget malertøj på, som kan være en gammel kedeldragt eller andet, man bruger, når der skal laves groft arbejde, om det er havearbejde, arbejde i garagen, tømmerarbejde eller andet, man laver selv, hvor man har noget universaltøj til den slags.

Nogle mennesker vælger også at finde noget aflagt tøj, som de alligevel agtede at smide ud, eller ligefrem køber noget super billigt nede i en genbrugsbutik, så de bare kan male derudaf uden at skulle være bange for lige at få nogle klatter af maling på tøjet, fordi det alligevel ikke gør noget.

En finte, som mange mennesker også benytter sig af, er at tage en beskyttelsesdragt på af de tynde hvide af slagsen, man lige kan hoppe i.

De beskytter alt tøj, og ofte går de også op og beskytter håret, så man heller ikke skal tænke på at få maling i håret.

Man kan så tage beskyttelsesbriller på, så man er helt dækket ind, og bagefter er de dragter lige til at smide ud uden problemer.

Flere Nyheder