Sørg for at få lavet ægtepagt eller testamente i forbindelse med, at I køber bolig

20 januar 2018 Emilie Jacobsen
image

Det er en stor beslutning, når du første gang skal købe et fælles hjem sammen med en partner. Nu bliver jeres økonomi for alvor blandet sammen. Det er dog også det helt rigtige at gøre for langt de fleste, da det er med til at gøre, at de får et rigtig godt sted at bo. Et sted, der kommer til at være rammen om deres liv i mange år fremover. 

Men når du køber en bolig sammen med en partner, er det også altid en god ide, at du tager højde for, at I ikke fortsætter med at være så lykkelige, som I er nu. Det kan være, at I går fra hinanden. Det kan også være, at den ene af jer dør. I begge tilfælde er det vigtigt, at I har taget stilling til, hvad der skal ske med jeres bolig. 

Derfor er det smart, at I vælger en boligadvokat, der både kan stå for at læse papirerne i forbindelse med købet af boligen igennem, men som også kan hjælpe jer med at lave en ægtepagt og et testamente. På den måde er I sikret på bedste vis og behøver ikke at henvende jer til flere advokater for at få det klaret. 

En god boligadvokat, der kan hjælpe jer med at få styr på det hele, er eboligadvokat.dk. De har stor erfaring på området, og du kan derfor være sikker på, at du får kyndig rådgivning, og får god hjælp til at lave et testamente og en ægtepagt, der passer til jeres behov. Det kan være individuelt fra par til par, hvilke ønsker de har til det. Læs mere på https://eboligadvokat.dk/ 

Når du vælger en boligadvokat, kan det betale sig for dig, at du først og fremmest ser efter, hvor du kan få en billig pris. Det kan derfor være en god ide, at du sammenligner tre forskellige boligadvokater. Der kunne eboligadvokat.dk meget vel være en af dem. 

Flere Nyheder