Penisringe – alternativet til medicin mod erektil dysfunktion

24 oktober 2018 Astrid Pedersen
Penisringe - alternativet til medicin mod erektil dysfunktion

Hvis du i perioder har problemer med at opnå eller vedligeholde en hård rejsning, er det ikke sikkert, det er noget, du behøver at være bekymret over. Rejsningsproblemer, eller erektil dysfunktion, som det hedder med et fint ord, kan skyldes mange ting. Stress, søvnmangel, perioder med sygdom eller medicinering kan bidrage til, at flaget går på halv – og det er langt fra sikkert, at der er tale om en permanent tilstand.

Derfor bør du tænke dig grundigt om, inden du for det første panikker, for det andet kaster dig ud i tvivlsomme medicinske eksperimenter. Overdreven bekymring kan føre til forværring af tilstanden, og medicin imod rejsningsproblemer kan gøre mere skade end gavn – især hvis du egentlig ikke fejler noget.

Prøv med en penisring, hvis rejsningen svigter

I de perioder, hvor du ikke kan mønstre en rejsning, som er hård nok til samleje, kan du eventuelt forsøge dig med en penisring. Penisringe fås i mange forskellige udformninger og materialer. Det anbefales, at du starter med ”begynder-modellen”, som er produceret i et blødt jelly materialer. Når du så har vænnet dig til fornemmelsen af at have noget stramt om penis roden, kan du eventuelt gå over til de lidt strammere og mere avancerede modeller, som både strammer om penis og testikler, og som kan have ekstra features, for eksempel vibrator.

Penisringen fungerer på den måde, at den strammer om roden på penis, og forhindrer, at det blod, som løber til svulmelegemet under erektionen, løber tilbage. På den måde opnår du for det første en hård rejsning, for det andet, at penis forbliver erigeret under hele samlejet.

Hvor finder jeg en god penisring?

Hos Belugi.dk kan du finde penisringe i alle typer materialer, former og modeller. Du finder dem ikke billigere andre steder – det sørger Belugi.dk’s prisgaranti for. Når du køber din penisring hos Belugi.dk, får du den tilsendt diskret med posten inden for få hverdage.

Flere nyheder