Kan du genkende dit vikarbureau?

13 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der kan ske forandringer ved dit vikarbureau, mens du er tilknyttet stedet, og vi mener ikke sådan noget med, at der kommer medarbejdere til, mens andre smutter, da det jo sker tit på arbejdspladser – og det er jo vitterligt det, som du laver nu: Du kommer og skrider fra forskellige arbejdspladser ved at være vikar.

Men det kan være større forandringer som, at de bliver opkøbt, at de ændrer arbejdsmetoder, eller de skifter navn, logo og alt det andet.

Det kan medføre noget for dig, selvom det ikke er til at sige, men det betyder blot, at det ikke bare er selve arbejdspladserne, som du skal holde styr på, men også det sted, som der udsender dig til arbejdet.

Måske får du endda en anden kontaktperson, eller den medarbejder, som du bedst kan lide at tale med, ikke er der længere, og selv sådan en forandring kan betyde en masse for dig – måske får det dig endda til at overveje, om du skal skifte vikarbureau.

vikarbureau

Vikarbureauet kan gennemgå forandringer

Det kan også være ved, at man har været væk fra det vikarbureau et stykke tid, hvor man ellers har været hos et andet, eller man har haft en fastansættelse, så der ikke var brug for at være aktiv vikar.

Så kommer man tilbage til det sædvanlige vikarbureau, men der kan være sket så mange forandringer, at man ikke kan genkende stedet.

Måske forsøger man at tilpasse sig det nye til at starte med, men man finder ud af, at det bare ikke er det samme.

Man var godt klar over, at det ikke kunne komme til at være præcist, som det var tidligere, fordi man har været så længe væk, men den her forandring er dog for stor til, at man kan se sig selv være her.

Derfor bliver man måske nødt til at kigge efter et nyt sted.

Flere Nyheder