Hvor ofte har du brug for en Makita græstrimmer?

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan som sådan sige, at du har brug for en Makita græstrimmer hver gang, at græsset skal trimmes eller holdes nede nogle bestemte steder.

Det er jo ved blomsterbede, kanter til terrasser og andet, hvor ens græsareal støder op mod noget andet, for det er ikke altid, at man har en græsslåmaskine, som der kan tage de kanter med, specielt ikke hvis det er en havetraktor.

Men det er stadig det bedste valg med en havetraktor, hvis man har et stort haveareal, men derfor skal man jo ikke snyde kanterne, og det er her, man tager den Makita græstrimmer frem.

Og den skal så i brug hver gang, at man skal hen at trimme græsset, når man slår det, så det får samme højde som resten af græsset eller i bedst muligt omfang i hvert fald, for ellers ser det sjusket.

Makita græstrimmer

Indflydelsesrige faktorer på brug af Makita græstrimmer

Men derfor kan man stadig stå tilbage og spørge sig selv, hvor tit det så er, og således skal man bruge den gode tommelfingerregel, at når man har slået græsset med græsslåmaskinen, så bør man lige gå det efter med græstrimmeren også.

Det er selvfølgelig ikke altid, at væksten af græsset følges ad lige meget over hele plænen, men det er en god metode til at holde det nede.

Det afhænger jo også af, hvor meget regn man får, om der er tørke og så videre, mens hvis man sørger for at bruge de to komponenter sammen hver gang, så har man et godt udgangspunkt for at holde græslængden relativt nede.

Man bliver selvfølgelig træt efter at have slået græsset, så det kan være svært at tage græstrimmeren frem bagefter, men hvis det er muligt, så kan man måske få en anden person til at gå området efter med den Makita græstrimmer bagefter.

 

Flere Nyheder