Husblog.dk giver dig grønne fingre

08 januar 2021 admin

Står du overfor et stort haveprojekt?

Så frygt ej. Med husblog.dk vil du kunne opnå de helt perfekte grønne fingre, som du måske egentlig aldrig rigtig har haft. Gå ind på sitet og bliv klogere på dig selv. Dog er det en god idé at omvende den negative tankegang til noget positivt, for hvis alle gør deres bedste, kan selv dem med ti tommelfingre opnå grønne fingre. 

Det hele kræver bare lidt god vejledning, lidt umagenhed og omhu – ja så er du faktisk ved at være godt på vej. 

Hvor skal jeg starte?

En god idé er selvfølgelig ikke at kaste sig ud i det sværeste projekt til at starte med. Vælg nogle blomster, der vokser nemt og som ikke behøves så meget pasning og pleje. Ikke fordi, at du ikke vil give din blomstrende have en masse kærlighed, men fordi det kan være et svært game at komme ind i uanset hvor meget man gerne vil det.

Start derfor med en plante som en løgplante, som er nemme at plante og ikke særlig svære at holde. Du kan også vælge en blomst, som er lidt a la en busk og som dermed dækker meget af jorden i bedet. På den måde behøves du heller ikke at luge så tit. 

Mange har et inderligt ønske om roser i haven – og det kan du også godt få. Rygtet siger, at roser er utroligt svære at have med at gøre, hvis du ikke lige har knækket koden. Og det er også rigtigt, men der er dog en udvej: Det kræver bare, at du tager for eksempel en gammeldags rose, som egentlig er meget nem at passe.

Dog blomstrer den kun om sommeren, men det er alligevel også der Danmark er flottest, temperaturerne er højest, og vi dermed befinder os mest ude i haven. 

Flere Nyheder