Glasdildoen – et yderst stimulerende legetøj

03 oktober 2017 Camilla Skøtt
Glasdildoen - et yderst stimulerende legetøj

Sammen med den populære sexshop belugi.dk har vi besluttet os for at kigge nærmere på glasdildoen. For hvad kan den helt præcist, og hvorfor er en glasdildo en god idé?

Fordele ved en glasdildo

Hvis du aldrig har prøvet det før, så er du måske lidt skræmt ved tanken om en glasdildo. Men vi kan berolige dig med, at den ikke knækker, og da den samtidig er noget af det mest stimulerende sexlegetøj, der findes, så bør du helt klar give den chancen.

Fordelene ved en glasdildo er blandt andet, at den er allergivenlig og fri for både latex og phthalater, og samtidig er den yderst robust og har en god tyngde. Den er glat i overfladen og nem at sætte ind – særligt hvis du bruger en god glidecreme.

Leg med nekøling og opvarmning

Én af de ting, der i den grad gør glasdildoen til et populært valg, er, at den kan nedkøles og opvarmes. Det tilfører nye muligheder til legen, og de høje eller lave temperaturer vil intensiverer dine orgasmer betragteligt.

En varm dildo får du ved at lægge den i en skål med varmt vand i ca. 10 minutter, og en kold dildo får du ved at lægge den i køleskabet eller fryseren i 10 minutter.

Flere nyheder