Find den bedste tandlæge i Århus

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Find den bedste tandlæge i Århus

Er du netop flyttet til Århus, som også er kendt som Smilets By? Så er du sikkert interesseret i at bevare dit eget smil så smukt og intakt som overhovedet muligt.

Derfor bør du som noget af det første udse dig en dygtig tandlæge med klinik i Århus, hvor du kan lægge dine årlige eller halv årlige tandlæge besøg. Du får nemlig ikke, som det er tilfældet med den alment praktiserende læge , automatisk tildelt en ny tandlæge, når du flytter til en ny by. Dette skal du selv sørge for – og gerne så hurtigt som muligt, så dine regelmæssige tandlæge besøg ikke bliver udskudt.

Hvor finder jeg en kompetent tandlæge i århus?

Hvis du leder efter en tandlæge klinik som er beliggende centralt i Århus, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en af de ældste og mest vel renommerede tandlæge klinikker i Århus, og kan tilbyde alt inden for standard tandlæge behandlinger – lige fra standard tandeftersyn og rensning til broer, kroner og implantater.

De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som er tilknyttet Tandlægerne på Stjernepladsen arbejder tæt sammen omkring klinikkens fælles mål: At hjælpe klienterne med at bevare et sundt og stærkt tandsæt hele livet igennem.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen kan du altid regne med en på én og samme tid personlig og professionel behandling, som tager udgangspunkt i dine og i dine tænders behov. Du vil altid blive involveret i alle beslutninger omkring behandling, således at du har mulighed for at sige til eller fra. Og med regelmæssige tandlæge besøg hos Tandlægerne på Stjernepladsen øger du dine chancer for at bevare dine tænder og dit tandkød i en en sund og rask tilstand resten af livet.

Du kan læse mere, og booke tid til din første konsultation hos Tandlægerne på Stjernepladsen, på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder