Få hjælp og beskyttelse hos et kvindekrisecenter

02 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Lever du i forhold med en kæreste eller ægtefælle som gør dit og dine børns liv til et helvede? Så søg hjælp hos et kvindekrisecenter.

Hvornår kan jeg få hjælp på et kvindekrisecenter?

Mange kvinder tror fejlagtigt at der skal være både direkte fysisk vold og en politi anmeldelse inde i billedet før de kan søge nogen som helst form for hjælp. Dette er dog ikke tilfældet. Et kvindekrisecenter hjælper alle kvinder som ikke føler sig trygge i eget hjem, som følge af vold – fysisk såvel som psykisk – trusler eller social kontrol.

I det øjeblik du ikke føler at du kan agere som du vil inden for hjemmets fire vægge befinder du dig i en utryg situation. Og her er det altså en god idé at få hjælp til at komme ud af forholdet – for eksempel fra et kvindekrisecenter.

kvindekrisecenter

Hvad kan et kvindekrisecenter tilbyde?

Hos et kvindekrisecenter får du først og fremmest sikkerhed og tryghed. Når du opholder dig på et kvindekrisecenter er du under centerets beskyttelse hele døgnet rundt. Dette gælder også dine børn.

Du vil selvfølgelig altid kunne tage børnene med på kvindekrisecenter, og de vil også kunne blive hjulpet. Hvis du har svært ved at se hvordan du skulle kunne komme frem til centeret på egen hånd kan der altid arrangeres afhentning af dig og dine børn. Og på centeret vil der blive sørget for at børnene kan passe deres skolegang så de ikke kommer bagud med det faglige stof.

Der ud over vil du og sine børn kunne få terapeutisk hjælp i form af samtaler som skal hjælpe jer med at komme videre i tilværelsen. Du vil kunne få rådgivning omkring uddannelse eller jobsøgning så at du kan lære at stå på egne ben, og på den måde ikke være afhængig af din voldelige samlever.

Du kan altid kontakte Ellested Kvindekrisecenter hvis du har behov for hjælp fra et kvindekrisecenter på Fyn. Klik ind på ellestedet.com og læs mere

Flere Nyheder